Informacije o Uslovima korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri korišćenju koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Pristupanjem na sajtu (pretraživanje, registracija) vujovictravel.co.rs, Vi prihvatate i slažete se sa obavezama koje su definisane ovim Uslovima Korišćenja i molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Ukoliko ne prihvatate navedene Uslove Korišćenja, morate da prekinete odmah korišćenje našeg sajta i/ili servisa.

Izmene Uslova Korišćenja

Mi neprekidno unapređujemo naš sajt i servise koje pružamo, stoga zadržavamo pravo da izmenimo ove Uslove Korišćenja u svakom trenutku, bez prethodnog obaveštenja osoba koje pristupaju vujovictravel.co.rs. Sve izmene važe od trenutka kada su objavljene na sajtu vujovictravel.co.rs i pristupanjem ili korišćenjem Veb Sajta, Vi prihvatate i slažete se sa takvim izmenama.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Lični podaci koje prosledite sajtu vujovictravel.co.rs u svrhu dobijanja informacija biće tretirane u skladu sa našim dokumentom Politika privatnosti. Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na vujovictravel.co.rs. Vujovictravel.co.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na vujovictravel.co.rs. Protiv takvih aktivnosti turistička agencija Koliba turs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi ponuda

Vujović Travel nastoji da sve ponude opiše što je tačnije moguće. Takođe, vujovictravel.co.rs ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi ponuda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Radno vreme

Radno vreme turističke agencije Vujović Travel je radnim danima od 09-20h, subotom od 09-15h. Online sajt vujovictravel.co.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Vujovictravel.co.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci vujovictravel.co.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja vujovictravel.co.rs.