WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks
Zatvori

HOTEL GRAMI 3*, BANSKO – ZIMOVANJE 2020.

Izuzetno lep porodični hotel smešten svega 400 metara od gondole – Grami Bansko. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini svih važnijih dešavanja u Banskom. Autentično opremljen, udoban i prijatan, sa ljubaznim domaćinom i izvrsnom hranom.
Zatvori

Vila Marineo, Paralija – leto 2021.

Vila MARINEO-170m od plaže.Studiji za dve i tri osobe u prizemlju, drugom i trećem spratu.Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima recepciju i WiFi konekciju.Klasični singl i francuski ležajevi.KlimaDoplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.Boravisna taksa se placa na licu mesta0,50€ po sobi dnevno 

Zatvori

Vila Morfula, Stavros – leto 2021.

Vila Morfula nalazi se u glavnoj ulici Stavrosa, u neposrednoj blizini brojnih prodavnica i restorana. Udaljena je 240 m od centra letovalista i 250 m od plaže.  Vila Morfula raspolaže studijima za smeštaj 2, 3, i 4 osobe, kao i komfornim poluapartmanima za smeštaj 4 i 5 osoba. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem, terasu sa garniturom za sedenje,  SAT TV, klima uređaj (BESPLATNO korišćenjeu julu i avgustu, a doplaćuje se 3 evra dnevno u junu i septembru), besplatni WiFi internet, balkon. Promena posteljine jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija.Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i korišćenje je besplatno u julu i avgustu, a doplaćuje se 3 evra dnevno u junu i septembru, a obezbeđen je i besplatan WiFi internet.
Zatvori

Segedin

CENA ARANŽMANA: 1590,00 din

deca do 12 godina 1340,00 din

polasci:  SVAKE SUBOTE TOKOM CELE GODINE
Zatvori

LJUBLJANA – 1 NOĆENJE

Ljubljana je mali grad, ali sa svojom kulturnom ponudom se može meriti sa najvećim evropskim metropolama. Odlikuje je upečatljiva arhitektura starog gradskog jezgra. Pored svog šarma, slovenačka prestonica se može pohvaliti monumentalnim baroknim zdanjima i remek - delima arhitekte Jože Plečnika, bogato dekorisanim crkvama, mnoštvom zelenih površina i kafeima pored reke Ljubljanice. Godine 2016. proglašena je za Zelenu prestonicu Evropske unije.
Zatvori

MURITE CLUB HOTEL 4*, BANSKO – ZIMOVANJE 2020/21.

Murite Club Bansko je luksuzan hotelski kompleks u oblasti Razlog, udaljen 10 km od Banskog. Iako je na prvi pogled dislociran od skijališta, obezbeđen je besplatan prevoz do gondole i nazad, a vrhunska usluga, komforne smeštajne jedinice i ljubazno osoblje čine da se klijenti stalno vraćaju ovom hotelu. Hotel je 2012. poneo titulu najboljeg planinskog hotela u Bugarskoj.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.