WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks
Zatvori

Vila Dias Exclusive, Leptokarija – leto 2022.

Vila Dias lux je novosagrađena vila i nalazi se u strogom centru Leptokarijeu pešačkoj zoni, na svega 10 m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i petokrevetnim apartmanom. Sve smeštajne jedinice su potpuno nove i opremljene nameštajem koji će prvi put biri korišćen u letnjoj sezoni 2018. godine. Sve smeštajne jedinice  raspolažu sa opremljenom kuhinjom, kupatilom, TV, Wi-fi, klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje 4 eur dnevno po studiju,  dok terase imaju bočni pogled  na more. U prizemlju vile se nalazi prostorija za odlaganje prtljaga. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni, a promena posteljine se vrši jednom u toku boravka.
Zatvori

Vila Dora, Potos – leto 2022.

Vila Dora se nalazi u mestu Potos. Locirana u samom centru Potosa, pogodna je za sve koji žele da osete život u centru izolovan od buke, kako za porodice sa decom tako i za parove. Udaljena je od plaže oko 30 metara  
Zatvori

Vila Kostas i Despita, Nea Flogita – leto 2022.

Vila se nalazi u novom, mirnom delu Nea Flogite. Udaljena je od plaže 650m, a od centra 900m.
Zatvori

Kuća Sarti Holidays, Sarti – leto 2022.

Novija kuća Sarti Holidays nalazi se u Sarti beach-u, na oko 50m od peščane plaže, na dvadesetak minuta lagane šetnje od centra.
Zatvori

KUĆA ALEXANDRA, PSAKOUDIA- LETO 2022.

Kuća Alexandra nalazi se na samoj plaži mesta Psakoudia i odlikuje se na prvom mestu terasama koje imaju direktan pogled na more.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.