Pine Beach Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 3km od centra Beleka, oko 45km od centra Antalije, oko 33km od aerodroma Antalija
Opšti podaci
Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 118.000m². Izgrađen je 2001. godine, a poslednji put renoviran 2023. godine. Sastoji se iz petospratne glavne zgrade, četvorospratne glavne zgrade u Club delu i 13 blokova (jednospratne i dvospratne zgrade). Resort ima 743 smeštajne jedinice.
Resort ima 2 glavna restorana, 3  à la carte restorana (turski, riblji i mediteranski), 3 snack restorana, 9 barova, 2 poslastičarnice i dečiji bife.
Za decu su tu mini klub Pino (4-7 god.), maxi klub Pinny (8-12 god.), teenage klub Tinny (13-17 god.), mini disko, igraonica, mini bioskop, igralište, dečiji bazen, dečiji meni u glavnom restoranu.
Hotel ima koncept za bebe koji uključuje sledeće sadržaje: kolica za bebe (uz depozit), kadice za kupanje, noše, kolevku, hranu za bebe u glavnom restoranu.
Plaća se: luna park, čuvanje dece.

Plaža
Resort ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Plaća se: paviljoni na plaži.
Smeštaj
Sve standardne sobe imaju: balkon, tuš ili kadu, fen, TV sa satelitskim i radio kanalima, mini bar (dnevno se dopunjava vodom i sokovima), sef, centralnu klimu, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet. Papuče i bade mantil su na zahtev.
Club standard room  su veličine oko 33m² u klupskom delu, spavaća soba, francuski ležaj ili dva single kreveta i kupatilo sa tuš kabinom, pogled bašta.
Standard room mainbuilding  su veličine oko 35m²., nalaze se u glavnoj zgradi, 1 spavaća soba, francuski krevet ili dva single kreveta, kupatilo, pogled vrt ili bočni pogled more. – main building standard room sea side – soba koja je locirana bliže moru ali nema pogled na more; main building standard room sea side view – soba sa bočnim pogledom na more. 
Club family room su veličine oko 65m² nalaze se u klupskom delu, dve spavaće sobe jedno ili dva kupatila, pogled bašta.
Junior suite su veličine oko 48 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba i dnevna soba, kupatilo, pogled bašta ili bočni pogled more.
Plaća se: telefon, room service.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje,  izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak,večera. Užine u različito doba dana u baru na plaži i bazenu  kao i sladoled i poslastičarnica. Uključena su sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima 2 glavna restorana, 3  à la carte restorana, 3 snack restorana, 9 barova, 2 poslastičarnice i dečiji bife.
Plaća se:  uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća. A’la carte restorani sa rezervacijom unapred i uz doplatu, sobna usluga i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Plaća se: frizer, servis za pranje veša, prodavnice, doktor, internet cafe, telefon, spa & wellnes usluga.

Sport i zabava
Hotel ima ukupno tri otvorena bazena u klupskom i resort delu, tri dečija bazena i tri zatvorena bazena (dva se plaćaju jer su u okviru Helen Spa centra), bazen sa morskom vodom koji se greje u martu, aprilu i novembru, akva park sa osam tobogana, fitnes centar, animacije, dva teniska terena. Tu su još gimnastika, aerobik, joga,aquabike, boćanje, badminton, stoni tenis, pikado, mini fudbal, odbojka na plaži, streljaštvo, vaterpolo i nemotorizovani sportovi na vodi.
Plaća se: bilijar, osvetljenje teniskog terena i oprema za tenis, motorizovani sportovi na vodi, golf, časovi plivanja, video igre i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo.
Plaća se: spa centar – 2 zatvorena bazena (jedan sa hidro masažom), sauna, parno kupatilo, 2 turska kupatila, tretmani za negu lepote, masaže i terapije.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu