Milano

Milano, Italija

već od 109€

Opis destinacije

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opera Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN / SOBA01.02.24.
05.02.24.
15.02.24.
19.02.24.
07.03.24.
11.03.24.
21.03.24.
25.03.24.
04.04.24.
08.04.24.
18.04.24.
22.04.24.
Jednokrevetna soba, Standard€189€199€199€199€199€199
Dvokrevetna soba, Standard€109€119€129€119€119€119
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard€109€119€129€119€119€119

Cena uključuje
- Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
- Smeštaj u Milanu, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 ILI 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
- Usluge licenciranog pratioca grupe,
- Obilazak prema programu- Milano,
- Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

Cena ne uključuje
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu(uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2* i 3* -4 € po noćenju/po osobi, aza boravak u hotelima sa 4*i 5* - 5 € po noćenju/po osobi
- Fakultativne obilaske:
* Đenova i Seravalle - 35 €/25 € deca
* Seravalle 20 € / deca 15 €
* Jezero Komo 25 € / deca 20 €
* Jezero Lugano 30 €/deca 25 € ( program 3 noći )
* Vožnja brodom po jezeru Komo - 20€ / 15€ deca

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno)

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Realizacija fakultativnih izleta biće uslovljena trenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

NAPOMENA : U VREME PRAZNIKA MOGUCE JE ODSTUPANJE U VREMENU POLASKA IZ BEOGRADA I POVRATKA SA DESTINACIJE ZBOG GUZVI NA GRANICAMA
Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta: u Milanu (Italija) ili okolini

Best Western Hotel Goldenmile 4* Trezzano sul Naviglio https://www.hotelgoldenmile.it/

Hotel se nalazi u delu grada Trezzano sul Naviglio. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

NH MILANO FIERA 4* https://www.nh-hotels.com/hotel/nh-milano-fiera?utm_campaign=local-gmb&utm_medium=organic_search&utm_source=google_gmb

Nalazi se u delu grada Rho. Metro stanica Rho Fiera je 10-tak min udaljena od hotela, odakle se za 20-tak min stize do centra .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

UNAHOTELS EXPO FIERA MILANO 4* https://www.gruppouna.it/unahotels/unahotels-expo-fiera-milano

Hotel se nalazi u delu grada Pero. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

B&B Hotel Milano Ornato 3* https://www.hotel-bb.com/en/hotel/milano-ornato

Hotel se nalazi u delu grada Bicocca. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Ih Hotels Milano Eur 4* - Trezzano sul Naviglio https://ih-hotels.com/en/our-hotels/milan/ih-hotels-milano-eur.html 

Hotel se nalazi u delu grada Trezzano sul Naviglio. Povezan je gradskim prevozom do grada .Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Belstay Milano Assago 4* https://www.belstayhotels.it/milanoassago 

Hotel se nalazi u delu grada Assago. Do metro stanice Assago Milanofiori Forum gostima je na raspolaganju hotelski satl bus koji saobraća na pola sata (besplatno u periodu 7.30 h -10.30 h i 17.30 h-20.30 h , u ostalim terminima uz doplatu 5 eur po osobi). Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš ili kadu/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Grand Barone di Sassj 4* https://www.caltahotel.it/grand-hotel-barone-di-sassj/

Hotel se nalazi u delu grada Sesto San Giovanni, na oko 10 km od centra grada sa kojim je povezan gradskim prevozom. Metro stanica Sesto Rondo se nalazi na oko 300 m od hotela. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel BEST WESTERN PLUS MONZA E BRIANZA PALACE 4* www.monzaebrianzapalace.it -do popune mesta

Hotel se nalazi u delu grada Cinisello Balsamo, na oko 12km od centra grada. Povezan je gradskim prevozom do grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, teretanu, saunu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima ureĎaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Sporting 4* https://www.hotelsportingcologno.com/en/services/

Hotel se nalazi u delu delu Cologno Monzese. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, oko 15 minuta hoda od Cologno Centro metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, parking, teretanu i Wi-Fi, kao i uz doplatu uslugu pranja i peglanja veša i louge bar. Svaka soba im kupatilo (tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef i Wi-Fi. Doručak – kontinentalni švedski sto

Hotel Studio 4* https://www.hotelstudiosmilan.com/it/home

Hotel se nalazi u delu Cologno Monzese. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, oko 10 minuta hoda od Cologno Sud metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, garažu, teretanu, salu za sastanke i perionicu veša. Svaka soba im kupatilo(tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef i Wi-Fi. Doručak – kontinentalni švedski sto.

B&B HOTEL MILANO SESTO 3*, www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-sesto-marelli  

Hotel se nalazi u oblasti Sesto San Đovani, na 400 metara od stanice metroa Sesto Mareli, odakle saobraćaju linije do centra Milana (stize se za 20-tak min). Ovaj moderan hotel poseduje recepciju, restoran i bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i besplatan Wi-Fi Doručak - kontinentalni švedski sto.

HOTEL DUCA DI MANTOVA 4*, https://www.ducadimantova.com/en/

Hotel Duca Di Mantova nudi moderno uređene sobe sa LCD TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Objekat se nalazi u mestu Sesto San Đovani, u blizini izlaza sa autoputeva A25 i A4. Grand Hotel Duca di Mantova se nalazi na poslednjem spratu velikog tržnog centra Centro Commerciale Vulcano, sa preko 160 prodavnica i restorana, koji rade do kasno uveče. Sobe su klimatizovane i imaju mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i sef za laptop. U restoranu hotela Grand se služe jela italijanske kuhinje. Restoran ima i prostor za pušače, a od bara je odvojen staklenim zidom.

St.John 4* www.ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-milano-st-john.html

Lokacija: Hotel se nalazi na 500 m od metro stanice Sesto Marelli kojom je povezan sa samim centrom Milana (Milanska katedrala, Trg Duomo). Sadržaj: Hotel raspolaže restoranom, besplatnim WiFi-om, parkingom, liftom. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene kupatilom, klimom, SKY TV-om, Wi - Fi internet konekcijom. Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - švedski sto).

Hotel Rex 3* https://www.hotelrexmilano.it/it nalazi se na odličnoj lokaciji u mirnom delu Milana, na 10 min od metro stanice Corvetto. Hotel poseduje recepciju, restoran . Svaka soba im kupatilo (tuš/kada/WC/fen za kosu),TV, klima uređaj, minibar, sef . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel B&B Milano-Monza 3* https://www.hotel-bb.com/it/hotel/milano-monza se nalazi na 3 minuta vožnje od centra Monce i na 10 minuta vožnje od autoputa A4 i nudi besplatan ViFi i besplatan parking. U sobama B&B Hotela Milano-Monza naći ćete prostrane sobe u modernom stilu, klimatizovane, radni sto i satelitsku televiziju od 40 inča sa besplatnim Ski kanalima. Hotel je udaljen 5 minuta vožnje od staze Formule 1 u Monci i 3 km od železničke stanice, sa linijama do Milana.
DAN 1.- BEOGRAD
Predviđeno vreme polaska autobusom U 17:00 h (osim prazničnih polazaka koji su u 16h) iz Beograda sa parkinga Muzeja 25 maj-Kuća cveća.Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

DAN 2.- MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala...Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

DAN 3.- MILANO - ĐENOVA - OUTLET SERRAVALLE – MILANO
Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Đenove, glavnog grada oblasti Ligurija i najveće luke Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a.Obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca,Trg Vittoria, park Verdi, kuća Kristofera Kolumba... slobodno vreme.U popodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara -outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu.Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 4.- MILANO - JEZERO KOMO - MILANO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo.
Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru.Slobodno vreme do povratka u Milano.Dolazak u Milano u kasnim poslepodnevnim satima i povratak za Srbiju.Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnostI.U ranim popodnevnim časovima povratak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

DAN 5.- BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ponedeljak u prepodnevnim časovima i iskrcavanje na mesto polaska. (Kraj usluga).
Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po sredjem kursu NBS na dan uplate. 

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.
- uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama