Horus Paradise Luxury Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi 70 kilometara od aerodroma u Antaliji, 3 kilometra od Side-a, na samoj obali mora. Sagraden je 1985. godine, a renoviran je 2016. godine i zauzima površinu od 80.000 m².

Plaža: 
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, gde su ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela, dok se peškiri dobijaju uz depozit (promena peskira se vrsi ponedeljkom, sredom i subotom).

Sobe:
Hotel ima glavnu zgradu i dvospratne i trospratne zgrade koje pripadaju garden delu. Glavna zgrada raspolaže sa 215 standardnih soba (max 2+1 osoba, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj, površine 25-30 m²). U garden delu se nalaze 85 garden soba (max 3 osobe, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj, površine 22-25 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj (u Garden delu), centralni klima uređaj (u Glavnoj zgradi) SAT TV, telefon, mini-bar (voda-besplatno), balkon ili terasa, sef (besplatno).

Hotelski sadržaj: 
Glavni i 4 a’la carte restorana (italijanski, meksikči, riblji i turski - jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju), 7 barova, 3 sale za konferencije (50-700 mesta), 4 spoljašnja i 2 unutrašnja bazena, 6 vodenih tobogana, akvabik, aerobik, teretana, sauna, parna soba, tursko kupatilo, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, tenis teren, animacija, diskoteka, 4 vodena tobogana, dečiji bazen, 2 dečija kluba (4-11 i 12-17 godina).

Plaća se: doktor, frizer, masaža, dadilja, bilijar, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, usluga pranja veša.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 753 39 00

www.horusparadise.com

Napomena:
Hotel se sastoji iz luksuzne hotelske zgrade i club dela koji se nalazi blizu plaže i okružen je zelenilom. Hotel se nalazi na šetaištu koje vodi do centra Sidea. Preporuka za sve tipove gostiju.

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu