Gloria Verde Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, 3.5 km od centra, 38 km od aerodroma Antalija i 46 km od centra Antalije

Resort obećava miran i harmoničan odmor, a takođe i luksuz primeren svakom gostu. Idealna kombinacija zelene i plave, raj koji se može naći u resort-u, recept je za uživanje.

Resort ukupno ima 144 sobe, 128 apartmana, te u njemu u istom trenutku može da uživa 638 gostiju.

Hotel ima glavni restoran “Mythos”, a la carte restorane (“Bazilika”- francuski i “Garuda”- dalekoistočni), restoran “Select”, “Neptuno” bar & snack restoran, “Verde Pub”, 24 časa otvoren “Zodiac” snack bar, poslastičarnicu, i “Vital Bar”.

Za decu tu je “Gogi Kids Club” – mini, junior i teenage klub, igralište, pikado, animacije na bazenu, dečiji bazen, turniri u fudbalu, bioskop. U neposrednoj blizini Gloria hotela nalazi se “Gogi Fun Jungle” – mini grad za decu kao i mini džungla za igru, mada i Gloria Verde ima svoj Gogi club za decu.

Plaća se: čuvanje dece.

Resort ima svoju peščanu plažu okruženu raskošnim zelenilom sa prelepim dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, poslastičarnica, sokovi od sveže ceđenog voća, a la carte restorani jednom nedeljno uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restorani, luksuzna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Standardna soba: Wi-Fi internet, direktan telefon u sobi i kupatilu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, LCD TV, sef, mini bar, tuš/kada, balkon ili terasa, centralna klimatizacija, bade mantil, set za kafu i čaj.
Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi i imaju pogled na vrt.

Plaća se: room service od 07:00 do 23:00 časa.

“Asklepion Spa & Thalasso” je predivan Spa centar koji zauzima 1800 m2. Gostima su na raspolaganju bio i finska sauna, zona za relaksaciju, zatvoreni bazen od 162 m2, tursko kupatilo, Thalasso bazen.

Plaća se: 15 soba za terapiju, nega kože, masaže i tretmani, manikir-pedikir, privatno tursko kupatilo, fizioterapija i rehabilitacija.

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, “Arena” amfiteatar, dnevne i večernje animacije, boćanje, zumba, pilates, odbojka na plaži, aerobik, joga, tenis, vaterpolo, strelljaštvo, vazdušna puška, gimnastika, stoni tenis, mini fudbal, fitness centar, diskoteka “Insomnia”, bioskop,

Plaća se: kuglanje, bilijar, video igrice, oprema za tenis i časovi tenisa, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, golf i časovi golfa, specijalni programi u fitness centru.

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, i ostalo van koncepta.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama