Duja Didim (ex Aurum Moon Resort)

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 86 km od aerodroma u Bodrumu, dok je od centra Didima udaljen 7 km. Zauzima površinu od 32.000m². Poslednje renoviranje izvršeno je 2016. godine. Hotel poseduje dve glavne zgrade (jedna ima pet, druga sedam spratova), dva bungalova i pet zasebnih blokova.

Plaža:
Plaža je delom peščano-šljunkovita, delom pontonska. Ležaljke suncobrani i peškiri besplatni su za goste hotela. Pored hotela nalazi se i uređena javna plaza koju gosti hotela mogu koristiti.

Sobe:
Hotel ukupno broji 454 sobe i sve poseduju: kupatilo sa tušem, fen, sef (besplatno), LCD TV, mini bar (dopunjava se svakodnevno), Wi-Fi internet (besplatno), centralni klima uređaj, telefon, ketler, balkon ili terasu.

Tipovi soba:
Standard sobe u glavnoj zgradi površine su 28-32m², mogu bit isa pogledom na more ili pogledom na kopno, namenjene su za max 3 osobe. 5 soba sa pogledom na more namenjene su za osobe sa posebnim potrebama.
Village standard sobe površine su 28-32m² i mogu imati pogled na more ili na kopno. Namenjene su za max 3 osobe.
Village Suite sobe površine su 45m², imaju dve prostorije i sve su sa pogledom na vrt. Namenjene su za max 4 osobe.
Village Family sobe površine su 32-35m², imaju dve prostorije i pogled na vrt. Namenjene su za max 4 osobe.
Village Kids sobe površine su 32-35m², imaju dve prostorije, u jednoj je francuski ležaj, u drugoj kreveti na sprat. Namenjene su za max 2+2. Imaju pogled na vrt.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji i italijanski – jednom tokom boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju), snack bar, poslastičarnica, 4 bara, “Sturbucks coffee”, Wi-Fi internet, 8 spoljašnjih bazena (od kojih je jedan dečiji), 6 vodenih tobogana, tursko kupatilo i sauna (besplatno), fitness centar (besplatno), stoni tenis, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, animacioni programi, konferenkcijska sala, “DujaMoji” dečiji mini klub (4-12 godina), dečije igralište, mini disko. Usluge uz doplatu: masaže i tretnmani u Spa centru, motorizovani sportovi na vodi, suvenirnice, room service, usluga pranja i peglanja veša, frizer, usluge lekara.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.dujadidim.com

Napomena:
Moderan i udoban hotel poznatog hotelskog lanca, nudi mnoštvo sadržaja i izvrsnu uslugu kako porodicama, tako i parovima.
 
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu