Apartman Vila Akritas

Pefkohori, Kasandra

Opis destinacije

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara. Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja


Izdvajamo:
Kategorija: 4 ključa (lokalna kategorizacija)
Korišćenje Wi-Fi interneta i peškira - BESPLATNO. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm. 

Uslovi za decu u studiju / apartmanu:
- dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj.
- dete 0-3 godine može u studiju / apartmanu da boravi bez sopstvenog ležaja. 

Lokacija: vila Akritas se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, udaljena 250 m od centra mesta i 350 m od plaže.

Sadržaj vile: prostrano i uređeno dvorište, parking za goste vile, bazen za odrasle i mali bazen za decu, bar pored bazena sa ležaljkama i suncobranima, Wi-Fi internet, tuš u dvorištu i posebna prostorija sa toalteom za odlaganje prtljaga koja je na raspolaganju gostima tokom prvog i poslednjeg dana smene. Vila raspolaže sa moderno uređenim i opremljenim trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima.

Studio: kompletno opremljena čajna kuhinja sa posuđem i priborom, 1 francuski krevet i 1 odvojeni krevet, LCD TV, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (doplaćuje se na licu mesta 5 EUR dnevno), kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje.

Apartman: kompletno opremljena kuhinja sa posuđem i priborom u kojoj se nalaze 2 odvojena kreveta, odvojena spavaća soba sa francuskim krevetom, LCD TV, besplatan Wi-Fi internet, klima uređaj (doplaćuje se na licu mesta 5 EUR dnevno), kupatilo, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga:
Najam
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Turska

Idealan odmor za celu porodicu