nova-godina-docek
Doček nove 2020. godine
Ako volite Novu godinu, vreme praznika, iznenađenja, poklona, vatrometa i druženja, onda volite i dobra putovanja. U periodu novogodišnjih praznika, svaka metropola, ali i mali romantični gradovi blistaju punim sjajem.
Jahorina ski opening

7 noćenja sa prevozom i DVA BESPLATNA časa škole skijanja već od 99€ po osobi. U prva dva termina 40% popusta na ski pass, u ostalim terminima 20%. Izlet u Sarajevo 10€. Popust na iznajmljivanje opreme 30%!

jahorina-ski
avio-karte-najjeftinije
Najjeftinije avio karte za ceo svet!
Proveravamo za Vas sve avio kompanije, i biramo najjeftinije avio karte.
Sve akcijske i promotivne ponude vodećih avio kompanija kao što su WizzAir, Air Serbia, Etihad, Turkish Airlines, Qatar Airways, Air France, Lufthansa, Alitalia i drugih, pronaći ćete upravo kod nas.

Šta Nudimo?

Jeftine Avio Karte Za Ceo Svet

Iz želje da se našim klijentima maksimalno olakša, pojednostavi i ubrza kupovina avio karata, agencija Vujovć Travel nudi uslugu kupovine avio karata umesto vas.

Veliki Izbor Destinacija

Više od 500 destinacija u ponudi. Bilo da želite letovanje iz snova ili obilazak istorijskih znamenitosti sa agencijom Vujović travel po najpovoljnijim cenama obiđite Evropu i svet.

Prijatan Odmor

U našoj ponudi nalaze se brojni renomirani hoteli, te je zahvaljujući raznovrsnoj ponudi užitak gostima zagarantovan.

Odličnu Uslugu

Mi pažljivo osluškujemo potrebe naših turista, te u skladu sa tim, iz godine u godinu širimo našu ponudu i ispunjavamo i najzahtevnija očekivanja.

Galerija

Reportaže

Preporuke Korisnika